Ali Jahangiri

Arman saavutti mamuuden Boss-levelin.

Arman on saanut sotaveteraaniliiton ansiomitalin, joka myönnettiin hänelle veteraanityön päämäärien ja isänmaan eteen tehdystä työstä. Onneksi olkoon.

No automatic alt text available.Kuva: Arman Alizad, Facebook

Pakolaiset ry haluaakin nyt paljastaa, että Arman on ensimmäisenä maailmassa pelannut suomen maahanmuuttajapelin läpi. Hän on ensimmäinen maahanmuuttaja / pakolainen, joka läpäisi pelin vaikeimman tason, eli boss-levelin. Tämä tarkoittaa sitä että Arman on saanut pelin harvinaisimman voimavaran, eli Ennakkoluulosuojan. Ennakkoluulosuoja on ehtymätön voimanlähde jonka erityispiirteisiin kuuluvat muun muassa etuoikeus tulla kohdelluksi yksilönä, oikeus olla integroitunut sekä oikeus pyytää Elovena-tytön kättä.

“Emme uskoneet, että kukaan voisi ikinä läpäistä tätä tasoa ja siten pelata pelin läpi” -kommentoi. pelin kehittänyt integraatio-vastaava. Tutkimme asiaa myös Ruotsin puolella, mutta heillä ei ole veteraaneja. Ruotsissa ylin taso on pakolaisen kosima kuninkaallinen, jota ei ole kukaan vielä onnistunut tekemään. “Eräs öljysheikin lapsi oli melko lähellä, mutta sitä ei lasketa”. Saksassa asia on toisin, sinne on viimevuosien aikana muuttanut paljon pakolaisia, joilla on Armanin kaltaisia ominaisuuksia. Näihin ominaisuuksiin lukeutuvat esimerkiksi hyvä kielipää, kunnianhimo sekä erinomainen itseironia. Myös media osaaminen on värvääjien suressa suosiossa. “Saksassa pelin läpäisy on vain ajan kysymys” -naurahti saksalainen insinööri.

Image result for german refugeeKuva: Daily Express

Tämä on erittäin iso juttu pakolaispelille maailmanlaajuisesti. Siksi haluan onnitella sinua veli ainoalla osaamallani tavalla. Eli vittuilemalla. Love you, RESPECT.

 

Please follow and like us: