Ali Jahangiri

Hjalliksen evankeliumini

Hjallis Harkimo! Sinä suomalaisen yrittämisen keulakuva, Kokoomuksen veturi sekä luottamusmies. Sipoon tyhjien rakennusten ylihinnoittelija ja kauppasaarrossa olevien miljardöörien pelikumppani. Golfkenttien jumala, jonka toistuvat ihannetulokset mahdollistavat pelaamisen muiden osakkaiden kustannuksella. Sinä, joka olet eduskunnan vuoden tulokas ja ennen kaikkea sosiaalisen median Merlin, jonka kirjoitukset paljastavat poliitikoista sen minkä tiedämme olevan totta, mutta pelkäämme niiden todenmukaisuutta.

Image result for hjallis harkimoKUVA: Belmont Arkisto

Oi Hjallis. Oi suuri Hjallis. SInä, joka vietit toista kuukautta merellä luodaksesi meille viihdettä. SInä, joka todistit meille, että Atlantin ylitys kansanedustajakaudella ei ole pelkästään mahdollista, se on myös viihteellistä ja kaunista.

Oi Hjallis. Kiitos kun kerrot meille mitä muut kansanedustajat tekevät väärin. Oi Hajllis. Kirjoita lisää, kerro meille kaikki. Tai ainakin sen minkä kerkiät.

Ps. Kaverin faija pyysi kysymään, tehdäänkö Atlantin yli -ohjelmasta toinen kausi? Heillä on vene Kanarialla ja pitäisi purjehtia se Karibialle.

Please follow and like us: