Ali Jahangiri

Isis menetti viimeisenkin alueensa, taivaassa ei enää neitsyitä.

Hugh Hefnerin menehtyminen on aiheuttanut taivaan portilla melkoisen kaaoksen. Moni pitää pitää Hefnerin pääsyä taivaaseen järjettömänä. “Emme voi hyväksyä moista. Tämä kaveri on syntinen.” kommentoi eräs nimettömänä pysyttelevä entinen Vartiotorni-lehtiön jakelija.

Taivaan johdon mukaan, Hefnerin kuolema ja hänen lopullinen sijoittaminen ikuisuuden luhtitaloon ei ollut helppoa. “Hefnerin elämäntyyli maan päällä oli niin taivaallista, että oikea taivas tuntuu hänestä varmasti tuskalliselta” kommentoi taivaan johdon edustaja. “Hyvä, ettei häntä sijoitettu tänne alakertaan, se olisi vesittänyt jutun juurta, jos syntiset olisi päästetty heittää läppää Hefen kanssa.” kertoi manalan vuoropäälliikkö.

Image result for hugh hefnerKuva: Sky News

Taivas on niin sanotusti kahtia jakautunut. “Tää paikka on ihan joukki nykyään. Ensin nää rokkarit vei meidän neitsyet ja nyt tää vanha fabu haalii loputkin kaunottaret kimppakivaan.” huudahti ärtynyt entinen lähi-idän uskonsoturi. Asiasta innostuneita on hieman vaikeaa löytää “ollaan me toki innostuneita asiasta. Suurimmalla osalla jäsenistämme oli Hughn luomuksia sängyn alla maan päällä, nyt me voimme pitää niitä pilvien alla.” vitsaili eräs naamioitunut taivaan asukas.

Hugh jätti maan päälle ison vaon. Vaon, jota on vaikea täyttää. Lepää rauhassa.

No automatic alt text available.

Kuva: Pete Harju

Please follow and like us: