Ali Jahangiri

Länsimetron uusi projektipäällikkö on Pohjois-Koreasta

Länsimetron käyttöönotto viivästyy jälleen. “Ei tämä enää ketään yllätä.” turahti ääneen metropakolainen Idästä.

Länsimetro Oy onkin ottanut reitin käyttöönoton nyt ensimmäistä kertaa tosissaan. “Aiomme tehdä hyvin radikaaleja muutoksia organisaatiossa. Tää on tyritty jo niin monesti, että kohta kansa kuvittelee Keskusta-puolueen olevan projektin johdossa.” valaisi asiaa projektin ohjausryhmän johtaja. Kysyttyämme mitkä nämä muutokset voisivat olla, saimme vastaukseksi “kohta selviää teillekin”.

Pohjois-Korean virallinen uutistoimisto on kuitenkin julkaissut seuraavan uutisen: “Tällä päivämäärällä Länsimetro Oy on päättänyt palkata kansamme huippuosaamista. He ovat kuolemattoman johtajamme suostumuksella saaneet luvan palkata onnistuneen ydinaseohjelmamme projektipäällikkön Yy Din Oh Juksen. Länsimetro on kohdannut monenlaisia ongelmia. He ovat ilman mitään kauppasaartoja joutuneet viivyttämään reitin käyttöönottoa jo vuosilla. Länsimetron edustaja on mielissään uudesta lisästä tiimiin. Toisin ei heillä ole muutakaan vaihtoehtoa, sillä suuri johtajamme tappaisi heidät muuten.

Kuva: CNN

Kuva: Lehtikuva / Jussi Nukari, kuvassa: Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Ville Saksi

Pääministeri Juha Sipilä oli ainoa valintaa vastustava taho. Saamiemme tietojen mukaan, Sipilä olisi pedannut pestiä läheiselleen. “Kuulin kuinka Sipsukka puhui puhelimessa jonkun kanssa ja sanoi: tää on hyvä pesti sulle, palkka on kova eikä työsuhteen päättymisestä ole tietoakaan.” kertoi Juha “Sipsukka” Sipilän läheinen neuvonantaja.

Länsimetron valmistusta odotellessa.

Please follow and like us: