Ali Jahangiri

Raimo Summanen, raivoan tästä lähtien Twitterissä!!

  1. Raimo Summanen hämmästyi saadessaan tietää, että Twitterissä raivoaminen ja toisten ihmisten verbaalinen pahoinpitely ei ole pelkästään lainmukaista se on jopa suositeltavaa. “Jos olisin tiennyt tämän aikaisemmin, olisin twiitannut nyrkin, heiluttamisen sijaan” harmitteli Raimo.

Asiantuntijat kertovat, että Twitterissä lisääntyvä verbaalinen väkivalta, voi olla ratkaisu maailmanrauhan saavuttamiseksi. “Somessa lisääntyvä väkivalta vähentää reaaliajassa tapahtuvaa väkivaltaa.” vakuuttaa eräs tutkija Tartun yliopistosta. Tutkijat uskovat myös, että robotiikan ja virtuaalisen todellisuuden lisääntyessä, Summasen kaltaiset ihmiset voivat siirtää väkivaltaansa täysin sosiaaliseen mediaan. “Tämä tosin vaarantaa Tuomas Enbusken ja Sanna Ukkolan kaltaisten someturvallisuuden tunnetta, mutta se on riski, jonka kanssa meidän on elettävä.” -päivitteli eräs vihreiden valtuutettu.

Poliisi on myös hyvin huolissaan tilanteesta, joten he ovat päätänneet somekaasuttaa paperittomia nettiintunkeutujia sisäministeri Paula Risikon käskystä. “Tämä on vain varotoiminpide, jolla luodaan turvallisuuden tunnetta” päivitteli poliisien facebook-ryhmän ylläpitäjä.

Please follow and like us: