19.3.2020

Eletään jo kolmatta päivää perheen kanssa vapaaehtoisessa karanteenissa. Toistaiseksi ei merkittävää periskuntariitaa saatika lasten raivokohtausta. Mun kaikki keikat on peruttu tai siirtynyt syksylle ja vaimo pitää kouluopetusta tokaluokkalaiselle sekä tekee eskarilaisen kanssa kouluun valmistavia tehtäviä. Taapero ei tajua mitään koko tilanteesta, hän on vain hämmillään kun kaikki ovat kotona.

Aamu lähti liikkeelle ihan tavallisella aamiaisella. Ei mitään Instagram-kelpoista kuvaa saatika Facebook-tasoista tarinaa tilanteesta. Lapset teki annettut tehtävät hieman temppuillen ja änkyröiden ja mä korjasin jo kauan rikkinnäisenä olleen antennirasian. Katsoin vaimoa saadakseni vahvistusta maskuliinisuudelleni ja hän vain sanoi: ”Oli jo aikakin.!”

Nukutin taaperon sylissäni ja selasin 2 tuntia somea. Jos uhot pitävät paikkaansa, syksyllä tullaan näkemään ennätysmäärä koomikoiden uusia esityksiä, metsässä esiintymisistä tulee arkea ja me ei koskaan osteta enää mitään muuta kuin paikallisesti tuotettua luomulähiruokaa, kotimaista designia sekä tuetaan meidän lähiravintoloitsijaa lahajakorteilla. Kaiken lisäksi tästä selvinneet komedian tekijät saavat mannerheimin ristiritarin rohkeudestaan naurauttaa kansaa näin vaikeina aikoina.

Onneksi keikkatarjouksia tulee syksyksi jatkuvasti, mutta jos vielä yksikin kumipää soittaa tarjotakseen STRIIMIKEIKKAA… Mä löydän hänet ja suolistan sen ruman naaman livestriimissä.

Jotain hyvääkin. Joni Koivuniemi lanseerasi uuden Pro-videon.
Katso video tästä linkistä