Tänään alkoi jo neljäs viikko vapaaehtoista karanteenielämää. Toistaiseksi arkielämä on sujunut rauhallisesti. Tosin juuri nyt minun on hyvin vaikeata ymmärtää ihmisiä, joka vapaaehtoisesti haluavat kouluttaa omaa lastaan kotona.

Alla muutama ilmiö, jonka olen huomannut:

1. Meidän padille on ilmestynyt kaiken sortin videopuhelu-aplikaatiota. On Skype, Zoom, Google Meet, Google Hangout, GoToMeet ja näiden lisäksi jokaisella asiakkaalla on omat sovellukset. Kaikki edellä mainitut sovellukset ovat hyviä, mutta minä kaipaan jotain vielä. Jotakin sellaista rock-henkistä appia, jossa on punk-asennetta. Sellaisen voisin kehittää, joka saa naaman näyttämään siltä, että nytkiinnostaa”. Tai sellaisen appin, jolla voin sulkea toimiston Martan ja Matin kokonaan pois keskustelusta. Kuinka se on mahdollista, että jopa etänä näillä kahdella on sisäilmaongelmia. Appiin lisäisin vielä toiminnon, jossa nappia painamalla voisi haistattaa pomolle pitkät ja ottaa loparit.

2. Nyt loppuu nuo saatanan etäjuhlat, jossa kaikki kerääntyy samaan aikaan tuijottamaan ruutua ja keskustelemaan juoman äärellä. Kun katson kuvia näistä etäjuhlista, jään väkisinkin pohtimaan oman kutsuni kohtaloa.

3. Voimmeko kaikki yhdessä sopia, etteivät somehaasteet vahingoita ketään, joten tässä yksi lisää. Jaa tämä blogi ja kerro seuraajillesi: Mitä kukkia olet viimeksi ostanut ja kenelle? Voit kertoa myös miksi?

Nyt menen tutimaan, sillä minua vituttaa nukkuessa vähemmän.